Dostava

Prevzem preko dostavne službe

Dostavo blaga za nas opravlja kurirska služba GLS. Pošiljko boste prejeli v 3-10 delovnih dni od prejema sredstev na TRR. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Strošek dostave

Za naročene izdelke zaračunavamo strošek pošiljanja v vrednosti 3,75 EUR. Strošek dostave se vam vedno izpiše informativno in prišteje v košarici, pred oddajo naročila, seveda pa je prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom. Strošek dostave je enoten in velja za dostavo na območju Republike Slovenije.

Čas dostave

Blago bo dostavljeno med delovnimi dnevi do 18.00 ure in v soboto (če kurirska služba vrši dostavo) do 12.00 ure na naslov, ki ga vnesete ob oddaji naročila. V primeru, da želite dodati še dodatni naslov za dostavo, ga vpišite v ustrezno polje obrazca za naročilo. Če vas v času dostave ne bo doma, vas bo blago čakalo na vaši poštni enoti.

Hitrost dostave

Hitrost dostave je odvisna od številnih dejavnikov. Če je naročeno blago na zalogi bomo blago odpremili naslednji delovni dan. Če katerega od naročenih artiklov nimamo na zalogi, bomo vašo pošiljko odpremili tistega dne, ko bo artikel izdelan.

X
Na vrh